Bursa ekibi unvan bitirdi! 3.Lig’de zirve yürüyüşü…

Bursa ekibi, ligde yenilgisi bulunmayan Düzcespor’u ikinci yarıda Furkan Fehmi ve Hüseyin Çelik’in golleriyle geçerek 4. galibiyetini elde etti…

Bursa ekibi unvan bitirdi! 3.Lig’de zirve yürüyüşü…

RECAİ UYSAL

Misli.com 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Bursa Yıldırımspor, sahasında Düzcespor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

İlk kez mücadele ettiği ligde başarılı bir performans sergileyen Bursa ekibi, 5 maçta, 2 galibiyet, 3 beraberliği bulunan ve yenilgisi olmayan rakibine ilk mağlubiyetini de tattırdı.

Minareli Çavuş Stadı’nda oynanan maçın ilkyarısında zaman zaman etkili olan mavi beyazlılar, Hüseyin Çelik ve Mahmut’la yakaladığı fırsatlarda rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. Bursa Yıldırımspor, konuk ekibe de gol şansı tanımayınca ilkyarı 0-0’lık skorla tamamlandı.

İYİCE RAHATLADI
İkinci yarıda zaman zaman kalesinde tehlikeler yaşayan Bursa ekibi, ilerleyen bölümde oyunda üstünlüğü ele geçirdi.

Mavi beyazlılar, 69’da ise üstünlük golünü buldu bu dakikada Furkan Fehmi ile rakip fileleri havalandıran Bursa Yıldırımspor, 1-0 öne geçti. Golle rahatlayan Bursa ekibi, kontrataklarla gol aramaya başlarken, 89’da farkı ikiye çıkardı.

Mavi beyazlılar, tecrübeli golcüsü Hüseyin Çelik’in kaydettiği golle 2 farklı üstünlüğü yakalarken, maçtan da 2-0 galip ayrıldı. Bursa Yıldırımspor böylece ligdeki 7. maçında 4. galibiyetini elde etti.

STAT: Minareli Çavuş
HAKEMLER: Yunus Dursun (**) Recep İlker Kor (**) Metin Ekren (**)
GOLLER: Dk. 69 Furkan Fehmi, Dk. 89 Hüseyin Çelik (Bursa Yıldırımspor)
SARI KARTLAR: Ramazan, Osman (Bursa Yıldırım), Abdullah (Düzcespor)
BURSA YILDIRIMSPOR: Özal (**) Muhammet (**) Tuğkan (**) Doğacan (**) (Dk. 61 Furkan Fehmi ***) Hüseyin Atalay (**) (Dk. 61 Murat **) Ramazan (***) Alpay (**) (Dk. 73 Ercan *) Osman (**) Hüseyin Çelik (***) (Dk. 90+2 Burak) Kerem (**) Mahmut (**)
DÜZCESPOR: Furkan (**) Osman (**) Bulut (**) Malik (**) Yusuf (**) Abdullah (**) Batuhan (*) (Dk. 77 Muhammet *) Abdullahi (**) (Dk. 88 Kerem) Mutlu (**) Furkan (**) Enver (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X