Bursa ekibinin acı kaybı! Koronadan hayatını kaybetti

TFF Kadınlar 3. Lig takımlarından Bursa Ağaköyspor Kulübünün oyuncu izleme ve sportif direktörü Kumsal Yıldız(18), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Bursa ekibinin acı kaybı! Koronadan hayatını kaybetti

TFF Kadınlar 3. Ligi’nde Bursa’yı temsil eden Ağaköyspor Kulübü’nün oyuncu izleme ve Sportif Direktörü Kumsal Yıldız koronavirüs nedeniyle memleketi Tekirdağ’da hayatını kaybetti.

Aynı zamanda eski futbolcu olan 18 yaşındaki Yıldız’ın kalp rahatsızlığının da bulunduğu bildirildi. 4 gün önce yüksek ateş nedeniyle hastaneye giden Kumsal Yıldız’a yapılan testlerde Kovid-19 teşhisi konulduğu ve yoğun bakıma alınmasına rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Vefatıyla spor camiasını üzüntüye boğan Kumsal Yıldız için Türkiye Futbol Federasyonu mesaj yayınladı.

TFF’den yapılan açıklamada, “TFF Kadınlar 3. Lig takımlarından Bursa Ağaköyspor Kulübü oyuncu İzleme ve Sportif Direktörü Kumsal Yıldız’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Kumsal Yıldız’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri, Ağaköyspor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X