Bursa için çarpıcı sözler; Son 30 yılda ziyaret edilecek ne yaptık?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, İYİ Parti Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu’nun OLAY Medya’yı ziyaretinde yaptığı dikkat çekici açıklamalarını bugünkü köşesine taşıdı…

Bursa için çarpıcı sözler; Son 30 yılda ziyaret edilecek ne yaptık?

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bursa’nın gündeminde bir konu da soruldu Tatlıoğlu’na.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmişte Merinos Parkı’nın Hyde Park olmasını istediğine değinen Tatlıoğlu, “Erdoğan Hyde Park olsun dedi, olmadı. Yunuseli Havalimanı’nı Hyde Park yapın dedi.

Kendi adaylığı döneminde de gündeme gelen Hanlar Bölgesi’ni ortaya çıkarma projesini başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da teşekkür eden Tatlıoğlu, ancak Pirinç Han önündeki yapının da muhakkak yıkılmasını gerektiğini vurguluyor. Tatlıoğlu, projenin Bat Pazarı, Valilik ve Kent Müzesi bölgesini de kapsaması gerektiğine değiniyor.

Eskişehir ile Bursa’yı da kıyaslayan Prof. Tatlıoğlu, “Son 30 yılda Bursada ziyaret edilecek ne yaptık diye soruyor.

Peki, İYİ Parti’nin anket göstergeleri nasıl?

Prof. Tatlıoğlu, 6 araştırma şirketi ile çalıştıklarını, bunlardan birinin kendi adlarına kamuoyu yoklaması yaptığını, oylarının yüzde 14.1 ila 16.7 arasında göründüğünü, bunların ortalamasının ise yüzde 15.5 olduğunu da söylüyor. Son 6 ayda AK Partililerden de kendilerine gelmeler olduğunu ileri süren Tatlıoğlu, daha çok merkez sağdan destek aldıklarını da ekliyor. Tatıloğlu, hedeflerinin eylül gibi yüzde 18’leri görmek olduğunu, AK Parti’nin çıplak oyunun ise anketlerde yüzde 26 göründüğünü iddia ediyor.

Tatlıoğlu, soru üzerine terör örgütleriyle irtibatlı siyasi yapılarla ilkesel olarak ilişki kurma yanlısı olmadıklarının da altını çiziyor.

Prof. Tatlıoğlu partisinin etkili bir ismi.

Ülke gündemine ilişkin tespitleri böyle.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X