Bursa İl Sağlık Müdürlüğü açıkladı! Sayı 82’ye yükseldi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Küçükkumla ve Karacabey ilçesinde Boğaz’da iki yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmete girdi.

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü açıkladı! Sayı 82’ye yükseldi

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, büyüyen kent nüfusu ve muhtemel vakalara en hızlı sürede ulaşılması gözetilerek yapılan planlamalar doğrultusunda ihtiyaç görülen Gemlik Küçükkumla ve Karacabey Boğaz’da iki yeni 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açıldı. Böylece il genelindeki acil sağlık hizmetleri istasyonu sayısı 82’ye yükseldi.

Bursa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, yaz döneminin gelmesiyle Gemlik Küçükkumla ve Karacabey Boğaz’da artan nüfus yoğunluğuna göre iki istasyonu hizmete sunduklarını ifade etti.

Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı

Kentte 82 noktada bulunan acil sağlık istasyonları ile acil durum vakalarına hızlı bir şekilde ulaştıklarını belirten Kaşıkcı, “Bunun yanı sıra sahillere yönelik aldığımız tedbirler doğrultusunda Eşkel’de hizmet vermek için bir ekip de görevlendireceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X