Bursa millilerin uğrak yeri

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Türkiye’nin en modern ve tam donanımlı 200 yataklı Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi, milli takımların ve federasyonların aranılan adreslerinden biri oldu.

Bursa millilerin uğrak yeri

Yaklaşık 9 ay önce Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Türkiye’nin en modern ve tam donanımlı 200 yataklı Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi kısa sürede sporcular tarafından yoğun rağbet görmeye başladı. Hizmete girdiği günden bu yana judo,  karate, yüzme, güreş, atletizm, masa tenisi, boks ve voleybol gibi birçok federasyonun milli takımlarına ev sahipliği yapan Sporcu Kamp Eğitim Merkezi, milli takımların ve federasyonların adeta göz bebeği haline geldi.

ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Bu kapsamda Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlenecek olan Gençler Güreş Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan güreş bayan milli takımı da Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde kampa girerek şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanma fırsatı buluyor. Gençler Güreş Avrupa Şampiyonası’na hazırlanmak için Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde kampa giren güreş bayan milli takımı ve teknik direktör Yılmaz Arslan, ziyaret ettikleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’e Türk sporuna ve Bursa’ya kazandırılan Sporcu Kamp Eğitim Merkezi için teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X