Bursa, öncü kimliğini pekiştirecek

Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği personel iftarı, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hizmete aldığı yatırımlarla birçok alanda Türkiye’ye örnek olan Bursa’nın kazandırılacak daha y

Bursa, öncü kimliğini pekiştirecek

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (Merinos AKKM) fuaye alanında yapılan iftar programına AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’un yanı sıra büyükşehir bürokratları aileleriyle birlikte katıldı.

Program sonunda Büyükşehir ve BUSKİ’den emekli olan personel, Başkan Altepe’nin elinden teşekkür plaketlerini aldı.

Bursa’ya hizmet etmenin büyük onur olduğunu belirten Başkan Altepe, hedefleri olan Türkiye’nin güçlü şehirlere ihtiyacı bulunduğunu, Bursa olarak bu hassasiyet doğrultusunda adımlar attıklarını söyledi. Gerçekleştirdikleri yatırımlarla 2023 hedeflerine katkı sağladıklarını ifade eden Altepe, “Belediye binasını, yerli tramvayı, yerli uçağı, çamur yakma tesisini ve çevreci tesisleri kurduk. Türkiye’de en çok arıtma tesisi yapan belediyeyiz. Bursa’nın onlarca konusunun yanında özellikle tarihi ve kültürel miras çalışmalarıyla öne çıkarmaya çalıştık. yeraltı ve üstündeki 450’yi aşkın eser büyükşehir belediyesinin inisiyatifi ile restore edildi. Kalkınma için de örnek teşkil ettik. Üretim sanayi için rol model niteliğinde yönlendirmelerde bulunduk. Yine tarım konusunda örnek olan adımlar attık” diye konuştu.

Tüm bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde emeği olan belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Altepe, “Siz değerli arkadaşlarımızın katkılarıyla Bursa’ya daha yüzlerce eser kazandırmaya devam edeceğiz. Yaptığımız icraatlar, UNESCO ve DSÖ gibi uluslararası kurumların yönetmelik değişikliğine gitmesine neden oluyor. Verilen emekler nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X