Bursa plajları için flaş karar! Tüm sahillerdeki yetki artık…

Bursa sahillerindeki yetki tartışması belediyeler arasında tartışma konusu olmuştu… Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, son alınan kararı bugünkü köşesinde paylaştı…

Bursa plajları için flaş karar! Tüm sahillerdeki yetki artık…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Önceki gün sosyal medyadan canlı yayınlanan Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mart ayı ikinci birleşimini izlerken fark ettik.

Büyükşehir Belediyesi iki yıllığına CHP’li Gemlik Belediyesi’ne devrettiği ilçedeki plajların bakım, denetim ve diğer tüm sorumluluğunu yeniden kendi uhdesine aldı.

Bu karara Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğurt Sertaslan’ın tepki gösterdi. Karşı çıkışa  rağmen, Bursa’nın tüm ilçelerindeki sahillerin de hizmetin tek elden bütüncül bir anlayışla sürdürülmesi için sorumluluğun Büyükşehir Belediyesi’ne alınacağı açıklandı.

Gemlik, Kumla, Kurşunlu ve devamındaki sahiller ile diğer ilçelerdeki plajlarda artık yeni sezonda Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilecek.

Demek ki, bu karar gösteriyor ki, Büyükşehir’in kimi hizmetlerde ilçelere yetki devrinin çok başlılık gibi sıkıntılar çıkardığı anlaşılıyor.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X