Bursa takımından 3 takviye daha!

Bordo beyazlılar Isparta 32 Spor’dan Hüseyin Afkan, Kırıkkalespor’dan Emre Keleşoğlu ve Artvin Hopaspor’dan Enes Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Bursa takımından 3 takviye daha!

Nesine 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor’da transfer çalışmaları kapsamında üç futbolcuyla daha anlaşmaya varıldı.

Bordo beyazlı ekip, geçen sezon Belediye Derincespor ve Isparta 32 Spor’da forma giyen 28 yaşındaki kanat oyuncusu Hüseyin Afkan, Kırıkkalespor’dan 28 yaşındaki merkez orta saha Emre Keleşoğlu ve Artvin Hopaspor’dan 30 yaşındaki sağ bek Enes Yılmaz’ı renklerine bağladığını açıkladı.

Hüseyin Afkan, geçen sezon toplam 25 maça çıkıp 2 gol atarken, Emre Keleşoğlu geride bıraktığımız sezon 34 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti. 

Enes Yılmaz da 28 maçta görev yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X