Bursa tiyatroya doyacak

Mart ayı boyunca Bursa’ya adeta sanat çıkarması yapacak olan özel tiyatrolar, seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Bursa tiyatroya doyacak

Birbirinden ünlü sanatçıların rol aldığı tiyatro oyunları Mart ayı boyunca Bursalılarla buluşacak. Daha önce de Bursa’da oynanan Saba Tümer’in ilk tiyatro deneyimini yaşadığı ‘Kadın Aklı Erkek Aklı’ 3 Mart’ta, Emre Kınay ve Evrim Alasya’nın rol aldığı ‘İki Bekar’ ise 5 Mart’ta Tayyare Kültür Merkezi’nde sahnelecek. Hande Katipoğlu’nun sahneye çıktığı ‘Her Aşk Biraz Komiktir’ 6 Mart, yine ünlü oyuncuları aynı sahnede buluşturan ‘İntiharın Genel Provası’ da 17 Mart’ta yine Tayyare Kültür Merkezi’nde olacak.

MÜZEYYEN MEMLEKETİNE GELİYOR

Türk Sanat Müziği’nin Bursalı efsanevi sanatçısı Müzeyyen Senar’ın hayatını sahneye taşıyan Şevval Sam, ‘Müzeyyen’ müzikalini 19 Mart’ta Merinos AKKM’nde oynayacak. Bülent Emrah Parlak, tek kişilik gösterisiyle 20 Mart’ta, Ayça Varıler ve Celile Toyon’un performanslarıyla büyük ilgi gören ‘Leyla’nın Evi’ 21 Mart’ta, komedi oyunu ‘Kaç Baba Kaç’ ise 31 Mart’ta Tayyare Kültür Merkezi’nde Bursalıları selamlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X