Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa TOKİ’de zafer hak sahiplerinin oldu

Bursa’da, Hamitler TOKİ 2. Etap’ta yılan hikayesine dönen site yönetimi yetki tartışmasında zafer hak sahiplerinin oldu.

Bursa'da, Hamitler TOKİ 2. Etap’ta yılan hikayesine dönen site yönetimi

Hamitler TOKİ’de 2 yıldır TOKİ ve hak sahipleri arasında site yönetimi tartışması sürüyordu. Hak sahipleri verdikleri mücadeleyi kazanarak gülen taraf oldu.

 

2013 Mayıs ayında TOKİ tarafından hak sahiplerine seçme ve seçilme hakkı verilmeden bir yönetim oluşturulmaya çalışılmıştı. Fakat site sakinleri bunu kabul etmeyerek, kendi oluşturdukları yönetimle burada 2 yıl faaliyetlerine devem etti. TOKİ’nin seçtiği ve tapu sahiplerinin seçtiği bir yönetim sürüyordu. Bu iki başlılığın 6 Aralık 2015 tarihinde bitirilmesi için TOKİ’den hak sahiplerine seçme ve seçilme hakkı verildi. Olağan üstü genel kurulda vatandaşların kullandığı oylarla tek aday olarak katılan Sinan Yalçın, Hamitler TOKİ 2 Etap Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Hak sahipleri verdikleri mücadeleyi büyük bir sevinçle karşıladı. 


Avatar Seç KAPAT
Şiirleriyle kuşaklara ilham veren büyük şair Nazım Hikmet, vefatının 63.
Sıradaki Haber Bursa’da Nazım Hikmet’in dizeleri Şadırvanlı Han’da yankılandı