Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da baba ve oğluna son görev

Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Narlıca Mahallesi’nde çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden baba ve oğlu, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Narlıca Mahallesi’nde çıkan silahlı kavgada hayatını

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Narlıca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen Mutlu B. ile Zeki Yıldız kahvehane önünde karşılaştı. İddiaya göre Zeki Yıldız, oğulları Semih Yıldız ve Melih Yıldız ile birlikte Mutlu B.’yi darbetti. Bunun üzerine Mutlu B., yanında bulunan silahla baba ve oğullarına ateş açtı. Olayda Zeki Yıldız ile oğlu Semih Yıldız hayatını kaybederken, Melih Yıldız ise yaralandı. Şüpheli Mutlu B., olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Cenazeler Narlıca’da defnedildi

Hayatını kaybeden Zeki Yıldız ile oğlu Semih Yıldız’ın cenazeleri, Bursa Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Narlıca Mahallesi’ne getirildi. Baba ve oğlu için Narlıca Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeler, kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

bursada baba ve ogluna son gorev ad34566b483cbursada baba ve ogluna son gorev 6636fabd3a1dbursada baba ve ogluna son gorev 57359de6f026bursada baba ve ogluna son gorev 6b682805afb4bursada baba ve ogluna son gorev 0faa53a52cef


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde İznik Gölü’nde boğulan İsmail İmamoğlu'nun (21) cenazesi
Sıradaki Haber Bursa’daki acı ölümden kahreden detay!