Bursa’da Başkan Bozbey’den o iddialara yanıt

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yeğeni Furkan Bozbey’i belediyenin iştiraklerinden BURKENT’e yönetim kurulu başkanı olarak atadığı iddialarına yanıt verdi.

Bursa’da Başkan Bozbey’den o iddialara yanıt

Başkan Bozbey, düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

“Son iki gündür gündemi meşgul eden konuya açıklık getirmek istiyoruz. Halkımızın hassasiyetlerini anlıyorum. Bunun için daha netleşmemiş, süreci tamamlanmamış konunun bu kadar kamuoyunun gündemine gelmesini elbette önemsiyorum. Bu konuyla alakalı gereğini yaptığımızı kamuoyunun bilmesini istiyorum.

Belediyemizi yönetirken liyakatlı ve deneyimli kadrolarla hizmetlerimizi en iyi şekilde sunacağımızı tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum. 1 Nisan sabahı hemşehrilerimizin takdiri ile gülümseyen bursa sabahına uyandığımızdan bu yana gelişmeleri sizlerle paylaşmak için bir aradayız.

Bu vesileyle bizi bu göreve layık gören tüm vatandaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Ülkemizdeki ve kentimizdeki değişim ve gelişimden yana gösterilen büyük isteğin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak, oy veren ya da vermeyen tüm Bursalıların belediye başkanı olacağımı sizlerin huzurunda tekrarlamak ve söz vermek istiyorum.
Kentimizin sorunları için yapıcı çözümler bulurken asla ayrımcılık yapmayacağız. Hizmetlerimizi ortak akılla ve kapsayıcı bir şekilde yapacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X