Bursa’da büyük buluşma; Cavit Çağlar’dan Başkan Bozbey’e tam destek

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, “Desteğimizi ve sevgimizi göstermek için buradayız. Senin başarın tüm Bursa’nın başarısı olacak” dedi.

Bursa’da büyük buluşma; Cavit Çağlar’dan Başkan Bozbey’e tam destek

Haber: Ulaş GİRGİN

Kamera: Bircan ÖRSEL / Kurgu: Dilek ÖZYER

Bir dizi ziyaret için Bursa’ya gelen Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ın bugünkü ilk durağı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey oldu…

Torunu Alihan Hattat ve Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan, köşe yazarları Ahmet Emin Yılmaz, İhsan Aydın ile İsmail Öztat’ın eşlik ettiği Çağlar’ın Bozbey ile buluşması oldukça samimi görüntülere sahne oldu…

‘BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM’

Mustafa Bozbey’e görevinde başarı dileyen Cavit Çağlar, “Hayırlı uğurlu olsun, geç oldu güzel oldu. Desteğimizi ve sevgimizi göstermek için buradayız. Sana dinlenme fırsatı verildi, şimdi çalışma fırsatı doğdu ve göreve hızlı başladın. Bursa’yı çok iyi tanıyorsun. Bursa’yla özdeşleşmiş birisin. Başarılı olacağına inanıyorum. Bir Bursalı olarak sevindim” dedi.

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ziyaretinde torunu Alihan Hattat da eşlik etti.

‘İNSANLARIN GÜLMESİ ÇOK GÜZEL’

Mustafa Bozbey’in başarısının tüm Bursa’nın başarısı olarak yansıyacağını ifade eden Devlet eski Bakanı Çağlar, “Siyaset yaptığımız zamanda da, dışında kaldığımız zamanda da parti gözetmedim. Senin de en büyük özelliği bu. Seçim sırasında parti vardır, seçim bitince tarafsızlık vardır. Bu şanstır Bursamız için. Güzel bir sloganın var -Gülümseyen Bursa- diye. İnsanların gülmesi çok güzel. Bu seninle başladı yıllar önce. Bunun devam edeceğine inanıyorum. Allah yolunuzu açık etsin, ayağınıza taş değmesin” diye konuştu.

‘SİZLERİN ÖNERİLERİYLE DE BURSA GÜLÜMSEYECEK’

Çağlar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, “Gerçekten ziyaretinizle bizi mutlu ettiniz. Siyaseten seçilsek de toplumun tümünü birleştirmemiz ve hepsine adil, eşit hizmet götürmekle mükellefiz. Nilüfer’de hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet ürettik. Bursa’da da nasip olursa hiç kimseyi yine ötekileştirmeden en iyi hizmeti sunmak ve çocuklarla başlayıp herkesi gülümsetmek en büyük hedefimiz. Bu amaçla halkımız bize oy ve destek verdi. Sizler de destek verip sahip çıktınız. İnşallah bu görevi layıkıyla yerine getirip, Bursa’nın sorunlarını en azına indirerek bir dönem geçirmek istiyoruz. Bunun için de projelerimiz hazır. Sizlerin de önerileriyle bunu başaracağız ve Bursa gülümseyecek” şeklinde konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X