Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da faciadan dönüldü! Takla atan otomobil…

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, takla atarak bir akaryakıt istasyonuna daldı. Ters şekilde metrelerce sürüklenen otomobilin sürücüsü yaralanırken, kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Orhangazi ilçesi Yalova- Bursa karayolu, Orhangazi girişinde meydana geldi.

Yalova’dan Bursa istikametine doğru gitmekte olan Çiğdem Doğan (44) yönetimindeki 14 ACG 653 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atarak, bir akaryakıt istasyonuna daldı. Ters dönen otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra akaryakıt pompalarının yanında durdu. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Çiğdem Doğan, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Öte yandan otomobilde bulunan evcil kedi ise sağlık ekipleri tarafından alınarak yaralı sürücü ile birlikte hastaneye götürüldü.

Otomobil sürücüsü Çiğdem Doğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan kazayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, takla atarak bir

Avatar Seç KAPAT
Bursa’nın İnegöl ilçesinde tarım işçilerini taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu
Sıradaki Haber Bursa’da feci kaza! Servis devrildi: Çok sayıda yaralı var…