Bursa’da Kıbrıs Gazisi çalınan motosikletini arıyor

Mudanya’da yaşayan Kıbrıs gazisi Hasan Gökdemir, motosiklet hırsızlarının hedefi oldu. Kapısının önünden çalınan motosikletini geri getirene 5 bin TL ödül vereceğini söyleyen Gökdemir, vatandaşlardan yardım istedi.

Bursa’da Kıbrıs Gazisi çalınan motosikletini arıyor

Güzelyalı Mahallesi Atatürk Caddesi, Gemi Sokak’taki bir apartmanda oturan 70 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Hasan Gökdemir, perşembe günü sabah saatlerinde komşularının zili çalmasıyla hayatının şokunu yaşadı. Gazi Gökdemir, kapısının önünde duran 16 AVC 754 plakalı 3 tekerlekli motosikletinin yerinde olmadığını gördü.

Polise haber veren Gökdemir, sokak sokak motosikletini aradı. Bulunamayan motosiklet için son çare olarak vatandaşlara seslenen yaşlı adam, motosikletini getirene 5 bin TL ödül vereceğini söyledi. Gökdemir, “Motosikletim benim elim ayağımdı. O olmadan hiçbir işimi yapamıyorum. Her yere motosikletimle gidip her şeyi onunla taşırdım. Lütfen bana yardımcı olun görenler polise haber versin” dedi.

Gökdemir motosikletini bulanların ya da görenlerin kendisine 0544 765 96 07 numaralı telefondan ulaşmalarını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X