Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da konkordato alarmı sürüyor! Bir firma için geçici mühlet uzatıldı

Bursa’da konkordato başvurularındaki artış devam ediyor. Son olarak ZNP Biyokütle Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin konkordato dosyasında mahkeme, geçici mühleti uzatma kararı aldı.

Bursa'da konkordato başvurularındaki artış devam ediyor. Son olarak ZNP Biyokütle

Bursa‘da ekonomik sıkıntılar nedeniyle konkordato talebinde bulunan şirketlerin sayısı artmaya devam ediyor.

ilan.gov.tr‘de yer alan bilgilere göre ZNP Biyokütle Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, iflastan önceki son aşama olan konkordato ilan etti.

Firmanın hakkında yürütülen konkordato sürecinde, mahkeme tarafından daha önce verilen geçici mühletin 13 gün süreyle uzatılmasına karar verildi.

Bursa 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından verilen karara göre, şirket için 3 Temmuz 2026 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 3 aylık geçici konkordato mühleti 13 gün daha uzatıldı. Böylece şirket hakkındaki geçici mühlet süresince uygulanan tüm koruma tedbirleri de yürürlükte kalmaya devam edecek.

Öte yandan mahkeme tarafından görevlendirilen konkordato komiserlerinin görevlerinin de devam edeceği bildirildi. Mahkeme, şirketin konkordato sürecine ilişkin kesin mühlet talebini değerlendirmek üzere 16 Temmuz 2026 Perşembe günü saat 14.00’da duruşma yapılmasına karar verdi.


Avatar Seç KAPAT
Bursa Uluyol Adliyesi önündeki çay bahçesinde karşılaşan davalı taraflar arasında
Sıradaki Haber Bursa Adliyesi önünde kavga: Masa ve sandalyeler havada uçuştu