Bursa’da meraklı bekleyiş! Yeni takvim ne zaman açıklanacak?

Federasyon, kulüp temsilcileriyle bir araya gelerek alt liglerin ne zaman başlayacağına karar verecek… Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2. ve 3. Lig’de maçların 3-4 veya 7-8 Mart tarihlerinde başlatmayı planladığı öğrenilirken, resmi açıklamanın yarın yapılacak toplantının ardından kamuoyuyla paylaşacağı belirtildi.  

Bursa’da meraklı bekleyiş! Yeni takvim ne zaman açıklanacak?

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem tüm Türkiye’yi derinden etkilerken futbol ligleri Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Mart ayının başına ertelenmişti. Süper Lig ve 1. Lig’in 3-4 Mart tarihlerinde başlaması planlanırken, Bursa temsilcilerinin yer aldığı 2. ve 3. Lig’de maçların ne zaman başlayacağıyla ilgili karar, TFF ile kulüp temsilcilerinin yarın yapacağı toplantının ardından belli olacak. 

3-4 VEYA 7-8 MART 

TFF’nin masasında maçların başlaması adına tıpkı iki ligdeki gibi 3-4 Mart tarihlerinin yanı sıra 7-8 Mart tarihlerinin de olduğu öğrenildi. Kulüp temsilcilerinin de görüşlerinin alınacağı yarınki önemli toplantının ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun liglerin durumu ve nasıl bir takvimle oynanacağına dair açıklama yapması bekleniyor. 

MERAK EDİLİYOR 

23 haftası geride kalan TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 22 puanla 15. basamakta yer alan Bursaspor, Sivas Belediyespor deplasmanına çıktıktan sonra evinde, deprem felaketinden etkilenen illerden olan Diyarbakır’ın Amed Sportif Faaliyetler takımını konuk edecek. Tüm oyuncuların psikolojik olarak da oldukça etkilendiği afetlerin ardından takımların sahada nasıl bir konsantrasyonla mücadele edeceği de merak ediliyor. 

Timsah topbaşı yapıyor 

Ülkemizde meydana gelen iki büyük depremin ardından liglerin ertelenme kararıyla çalışmalarına 3 gün ara veren Bursaspor bugün topbaşı yapacak. Yeşil beyazlı ekip, saat 14.00’te Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde  toplanarak hazırlıklarına Teknik Direktör İsmail Ertekin yönetiminde yeniden başlayacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X