Bursa’da motosiklet hırsızlarına geçit yok

Bursa’nın Mudanya ilçesinde Asayiş Büro ekipleri son günlerde motosiklet ve akülü bisikletlere dadanan hırsızları tek tek yakalayarak adalete teslim etti.

Bursa’da motosiklet hırsızlarına geçit yok

Mudanya ve çevresinde meydana gelen motosiklet olaylarının artmasının ardından harekete geçen Asayiş Büro Amirliği zanlıları tespit ederek 6 farklı olayın failini yakaladı.

3 farklı hırsızlık olayına karışan C.S.’nin iki adet elektrikli bisiklet ile depodan hurda malzemeleri çaldığı tespit edildi. 6 farklı hırsızlık olayına karışan S.G.’nin iki adet elektrikli bisiklet, bir adet ATV motor, bir adet motosiklet, ile iki farklı otodan akü çaldığı tespit edildi.

2 farklı hırsızlık olayına karışan B.V ve Ö.G.’nin bir adet elektrikli bisiklet ile bir adet motosiklet çaldığı tespit edildi. 2 farklı hırsızlık olayına karışan O.A. ve 1 elektrikli bisiklet hırsızlığı yaptığı tespit edilen S.T. de gözaltına alındı.

Şüpheliler sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak ceza evine konuldu. Hırsızlık olaylarına karışan O.A. ve S.T hakkında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Asayiş Büro Amirliği ekipleri uyarıda bulunarak, özellikle yaz aylarında elektrikli bisiklet ve motosiklet hırsızlıklarına karşı vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X