Bursa’da okullar kütüphanelerine kavuşuyor

Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın katılımıyla tanıtımı yapılan “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında Bursa’da okullar kütüphanelerine kavuşuyor.

Bursa’da okullar kütüphanelerine kavuşuyor

“Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında Bursa’da okular kütüphaneye kavuşuyor. Bursa’da okullara kazandırılan kütüphanelerin açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür’ün katılımıyla eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Çınar Anadolu Lisesindeki programa katılan açılış programında konuşan Serkan Gür, “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında okulların kütüphaneye kavuşturulacağını söyledi.

“Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesinin, başlangıçların şehri Bursa’da çınarla başladığını belirten Serkan Gür, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’in başlattığı, özellikle eğitimde fırsat eşitliğine önemli bir gösterge olacak ve önemli katkı sağlayacak olan bu çalışmanın Çınar Anadolu Lisesinde başlıyor olması bizleri ayrıca mutlu etti. Eğitimin çınarından kütüphanesiz okul kalmasına başlamak gerçekten çok güzel oldu. Öğrencilerimiz okullarımızda kurulan ve kurulacak olan kütüphanelerden istifade edecekler. Her şey çocuklarımız için ve onların gelişimi için. Kütüphanemiz bu okula çok yakıştı. Kütüphanenin okula kazandırılmasında emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Serkan Gür ve beraberindekiler Konuşmaların ardından kütüphanenin açılış kurdelesini kesti. Çınar Anadolu Lisesi kütüphanesinin yanı sıra eş zamanlı olarak Mümin Canbaz Ortaokulu, Yıldırım Belediye Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve Kurşunlu İlkokulu kütüphanelerinin de açılışı yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X