Bursa’da otobüste maske tartışmasında kan aktı! O anlar kamerada

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde belediye otobüsünde maske takma sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada şoför yolcuyu bıçakladı. O anlar kameraya yansırken, şoför İzzet Ç. ise görevinden uzaklaştırıldı ve hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Bursa’da otobüste maske tartışmasında kan aktı! O anlar kamerada

17-D Heykel-Terminal arasında yolcu taşıyan belediye otobüsünde, şoför İzzet Ç. ve yolcu Savaş B. arasında maske takma sebebiyle kavga çıktı.

Kavgada İzzet Ç, yolcu Savaş B’yi bıçakladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Savaş B’yi hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri de İzzet Ç’yi gözaltına alırken otobüsteki yolcular tahliye edildi.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bursa’da, halk otobüsü şoförü İzzet Ç.’nin (42), araca maskesiz bindiği için Savaş B. (30) ile tartıştığı ve bıçakla saldırdığı anların araç kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nca basına servis edilen görüntülerde; İzzet Ç.’nin, maskesiz olarak otobüse binen Savaş B.’yi uyardığı, Savaş B.’nin maskesini takarak otobüse bindiği, yaşanan tartışmada Savaş B.’nin şoföre tokat attığı, İzzet Ç. polisi aradığı sırada Savaş B.’nin bıçakla şoför kabininin yanına geldiği ve kardeşinin Savaş B.’ye engel olmaya çalıştığı anlar yer aldı.

ŞOFÖR GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

Bursa’da, halk otobüsü şoförü İzzet Ç.’nin (42), araca maskesiz bindiği için tartıştığı Savaş B.’ye (30) bıçakla saldırdığı olayla ilgili Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, İzzet Ç.’nin görevinden uzaklaştırıldığı ve hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yolcu Savaş B.’nin şoför İzzet Ç.’ye bıçakla saldırı teşebbüsü sonrasında çıkan arbedede yolcu Savaş B. bıçakla yaralanmış ve istenmeyen görüntüler ortaya çıkmıştır. Her ne kadar otobüs şoförü İzzet Ç. kendini korumaya çalışmış olsa da şiddetin hiçbir türlüsü, hele ki bıçakla saldırı tarafımızdan asla kabul edilemez. Konu ile ilgili olarak bahsi geçen 17-D numaralı hattın şoförü İzzet Ç. ile ilgili olarak uzaklaştırma ve idari soruşturma BURULAŞ tarafından başlatılmıştır. Olayın görüntüleri ile beraber kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X