Bursa’da rezalette son perde!

9 Mayıs Pazartesi günü mesainin bittiği saatlerde Kestel Belediyesi teknik birimlerinin bulunduğu binaya gelen kaçak yapı sahibi Ümit Yazıcı, Yapı Kontrol Müdürü A.P’ ye fiili olarak saldırıda bulundu. Bu sırada saldırganın “ Sıra Önder Tanır’ da “ diye bağırarak tehdit etmesi dikkat çekti. Olay sonrası Yapı Kontrol Müdürü darp raporu aldı. Saldırgan Emniyet tarafından gözaltına alındı.

Bursa’da rezalette son perde!

9 Mayıs Pazartesi günü Kestel Belediyesi Yapı Kontrol Müdürüne saldırıda bulunan Ümit Yazıcı, yanında babası Bayram Yazıcı ve kardeşleri olduğu halde yanlarında getirdikleri bir büyükbaş hayvanla birlikte Kestel Belediyesi önüne gelerek kendisine ve babasına ait olan Kestel Kazancı mahallesinde bulunan kaçak yapılarının yıkılmasına engel olmak amacıyla kamu görevlilerine ve Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’a tepki gösterdiler.

Ümit Yazıcı, Emniyet görevlilerine karşı şiddet göstererek direndi. Emniyet görevlilerinden birinin olay yerinde hafif yaralandı. Emniyet görevlileri müdahalesi sonrası eylemciler gözaltına alındı.

Bir süredir Kestel Belediyesi’nde kanun ile tanımlanan, görevlerini yerine getirmeye çalışan kamu görevlilerine karşı darp, tehdit ve hakaret içeren bir takım eylemlerin yapıldığı, sosyal medya üzerinden, bir takım çevreler tarafından yıpratma kampanyası yürütüldüğü gözlerden kaçmamaktadır.

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’dan açıklama

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X