Bursa’da servis minibüsü dehşet saçtı

Bursa’da ehliyeti yetersiz olduğu belirlenen sürücünün kullandığı servis minibüsü önce aydınlatma direğine ardından da ağaca çarptı. Minibüsün hurdaya döndüğü kazada 1 kişi yaralandı.

Bursa’da servis minibüsü dehşet saçtı

Kaza Bursa – İzmir Yolu Küçük Sanayi Metro İstasyonu yakınlarında meydana geldi.

Minibüs kullanmak için ehliyetinin yetersiz olduğu ve SRC belgesi bulunmadığı iddia edilen 31 yaşındaki F.Ç. İzmir istikametine giderken S plakalı minibüs direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Metrelerce uzunluktaki direk yola savruldu. Direğe çarpmasına rağmen durmayan araç bir ağacı da yıkarak ağaçla beraber yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra ancak durabildi. Kazada sürücü F. Ç. yaralandı. Genç adam olay yerine gelen ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Öte yandan “okul taşıtı” ibaresi bulunan minibüsü ehliyeti yetersiz sürücünün kullanması dikkat çekti. Kaza esnasında minibüste öğrenci bulunmaması kazayı gören vatandaşlara derin bir nefes aldırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X