Bursa’da ücretsiz otopark kararı değişiyor mu?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in kısa süre önce ücretsiz hale getirdiği caddeüstü otoparklarıyla ilgili yeni gelişmeyi köşesinde paylaştı.

Bursa’da ücretsiz otopark kararı değişiyor mu?

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in kısa süre önce ücretsiz hale getirdiği caddeüstü otoparklarında yeni bir düzenleme hazırlığı yapıldığı konuşuluyor. Caddelerin gelişigüzel parklanma alanına dönüşmesi, esnaf ve sürücüler arasındaki kaosun artması, buraların uzun süreli parklanma yeri haline dönmesi Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ’ı harekete geçirmiş.

Dün Haşim İşcan Caddesi’nde dikkatimizi çekti.

Caddelerden çekilen otopark görevlilerinin bir kısmı buralarda düzeni sağlama adına yeniden çalışmaya başlamışlar. BURULAŞ’ın artan şikâyetler üzerine caddelerde ücretsiz parklanmayı sınırlandıracağı ve belli sürelerde buraya araç bırakılmasına izin vereceği konuşuluyor.

Caddelere görevliler yeniden dönünce, ikinci ve üçüncü parklanma şeritlerinin oluşmasına da izin verilmediğini fark ettik.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X