Bursa’da Yenidoğan Mahallesi doğalgaza kavuşuyor

Bursa Gürsu ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde doğalgaz bulunmayansokaklar doğalgaza kavuşuyor.

Bursa’da Yenidoğan Mahallesi doğalgaza kavuşuyor

Gürsu Belediyesi ve Bursagaz yetkililerinin geçtiğimiz günlerde yapılangörüşmelerinin ardından, Ağustos Ayı’nda doğalgaz çalışması başlatılacağı yönünde verilen söz tutularak, Yenidoğan Mahallesi’nde ana arterlerin dışındaki ara sokaklarda da doğalgaz altyapı çalışmaları başlatıldı.

Gürsu Belediyesi ve Bursagaz iş birliğinde başlatılan çalışmalarla, Gürsu’nun Yenidoğan Mahallesi’nin doğalgaz bulunmayan sokakları da doğalgaza kavuşturuluyor.

Çalışmaları meclis üyeleriyle birlikte inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Geçtiğimiz günlerde,Bursagaz yetkilileriyle yaptığımız görüşme sonrasında, Ağustos Ayı’nda çalışma başlatılacağı müjdesini verdiğimiz doğalgaz altyapı çalışmalarını başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözü tutmanın huzuru ve ilçemize hizmet getirmenin şevkiyle, inşallah Gürsu’muza çok daha güzel hizmetler yapmak için gece gündüz demeden, ilk günkü heyecan ve güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemize kazandırdığımız her hizmet sonraki hizmetlerimizin motivasyonu olarak yeniden güç toplamamızı sağlıyor. Yenidoğan Mahallemiz’in ihtiyacı olan sokaklarını doğalgaza kavuşturuyor olmamızın mutluluğu da ilçemize kazandıracağımız diğer yatırımlar için verdiğimiz mücadelelerin en büyük motivasyon kaynaklarından biri oldu” dedi.

“Emeği Olan Herkese Şükranlarımı Sunuyorum”

“2019 seçim döneminde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıktığımız bu yolda verdiğimiz sözleri, Gürsu’muzun gelişimini sağlama yolunda belirlediğimiz hedefleri tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Başkan Işık, “Gürsu’muza bu hizmeti kazandırmamızda, vatandaşın mağdur olmaması için yeni yasal düzenlemelerle yolumuzu açan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, vatandaşlarımızındoğalgaz taleplerini ileterek sürece katkı sağlayanAK Parti İl BaşkanımızSayın Davut Gürkan ve milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye BaşkanımızSayınAlinur Aktaş’a, Bursagaz yetkililerine, AK Parti Gürsu İlçe Teşkilatımıza, kurum temsilcilerimizeve emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Yenidoğan Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Gürsu Yenidoğan Mahallesi’ndebaşlatılan doğalgaz altyapı çalışmalarıyla, mahallenin doğalgaz olmayan sokaklarında da doğalgaz altyapısının tamamlanması yönünde önemli bir aşama daha katedilmiş oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X