Bursa’dan dünyaya açılan ürün! 2,5 milyon TL’lik hedef…

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Büyükşehir Belediyesi’nin iştirakleri arasına giren yeni bir şirketin Bursa’nın marka bir ürününü uluslararası pazara taşıyacağını köşesine taşıdı…

Bursa’dan dünyaya açılan ürün! 2,5 milyon TL’lik hedef…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bursa’nın Uludağ eteklerinden süzülüp gelen doğal kaynak sularının namını bütün Türkiye ve dünya biliyor. Fakat o suyu yurtdışına genellikle İstanbul merkezli yabancı şirketler pazarlıyor.

Bursa’nın suyunu yurtdışına satacak şirketler arasına bir kamu iştiraki olan Jeotermal AŞ de eklendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki Jeotermal AŞ, yeni ürünü Bursa Su ile dünya pazarlarına açılmasından bu şehrin bir sakini olarak mutlu olduk. Avrupa ülkelerinden Almanya’nın ardından Ortadoğu ülkelerine de su ihraç edilecek olması Bursa’ya ve ülkemize döviz girdisi demek.

Bir kamu şirketi olarak Jeotermal AŞ’nin bu yıl 2,5 milyon liralık ihracat hedefini bu açıdan önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyesi iştiraki Jeotermal AŞ’yi  ihracat yapan bir şirket haline getiren Başkan Alinur Aktaş ile yönetimini ve Genel Müdür Mustafa Bektaş’ı kutluyoruz.

İnşallah bu şehirden daha çok ülkeye su ihraç ederiz.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X