Bursa’dan sel mağduru Artvin’e yardım eli

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Artvin’in Arhavi ilçesindeki sel mağdurlarına bir TIR yardım malzemesi gönderdi.

Bursa’dan sel mağduru Artvin’e yardım eli

Artvin’deki sel ve heyelan nedeniyle geçen günlerde Hopa ilçesine yardım malzemesi ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Arhavi ilçesinden gelen talep üzerine, iş adamlarının da desteğiyle bir TIR yardım topladı.

Yatak, baza, kanepe, halı, çekyat ve diğer ev eşyalarından oluşan yardım malzemeleri, Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi bahçesinde düzenlenen törenle Arhavi’ye gönderildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sosyal yardımlar konusunda öncü ve örnek bir kent olduğunu belirtti.

Özellikle doğal afetlerin ardından gerek Anadolu gerekse tüm Osmanlı coğrafyasındaki kentlere ilk ulaşan belediye olduklarını ifade eden Altepe, Artvin’deki sel felaketinin ardından da hemen çalışmalara başladıklarını vurguladı.

Altepe, “Birkaç gün önce Hopa’ya yardımlarımızı ulaştırdık. Arhavi’den de önemli bir talep geldi. Sponsor iş adamlarımızın desteğiyle şimdi de Arhavi’ye yardım gönderiyoruz. Bir anlamda onlara bayram hediyesi göndermiş oluyoruz. Talepler doğrultusunda yardımlarımız devam edecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X