Bursalı 40 bin genç indirimi kaptı! Siz de fırsatı kaçırmayın…

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kulübü’nün dikkat çeken projesine Bursalı gençlerin gösterdiği ilgi ve elde ettikleri avantajları bugünkü köşesine taşıdı…

Bursalı 40 bin genç indirimi kaptı! Siz de fırsatı kaçırmayın…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Gençleri, ülkelerin geleceğine yapılmış en büyük yatırım olarak görüyoruz. Dolayısıyla toplumlar gençlerin eğitiminden sağlığına ve istihdamına kadar her şeyine öncelik veriyor.

Kısa bir süre önce Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Kulübü adlı bir projesini duyurdu.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki lansmanı izleyenlerdendik.

Gördük ki, projede epeyce yol alınmış.

Dijital dünyada ve kimi alanlarda avantajlar sağlayan mobil uygulama programını cep telefonlarına indiren Bursalı genç sayısı 40 bini aşmış.

40 bin kişi demek, neredeyse Bursa’nın güneyindeki 4 ilçenin nüfusuna denk.

Dün, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ferhat Murat’a uğrayıp, kendisiyle bir çay içimi sohbet ettik.

Gördük ki, Bursalı hemşerimiz ünlü sanatçı Eser Yenenler’in katılımıyla tanıtılan Gençlik Kulübü projesine yoğun bir ilgi olmuş.

Gençlere üyelikle birlikte anında, hangi operatöre kayıtlı olursa olsun 4 GB internet data paketi hediye eden uygulama başka avantajlar da sunuyor.

Gençlerin hayatına dokunan onlarca markadan indirim sağlayan programa ilginin her geçen gün artması Büyükşehir yönetimini de mutlu etmişe benziyor.

Peki, o programı cep telefonlarına indiren gençlere hangi kuruluşlar ne oranda indirim sağlıyor?

Örneğin; belirli yerlerden alınan mallarda yüzde 15, BKM’den yüzde 10, FURPA’dan kasada yüzde 5 indirim elde ediyorlar.

Keza, Teleferik’te bir bilet alana bir bilet, BUDO’da 3 bilete bir bilet bedava veriliyor. Ayda bir ücretsiz otopark, BURFAŞ sosyal tesislerinde yüzde 15 indirim, Bargello’dan on line alışverişte yüzde 25, Dermokil’den yüzde 16, Pagem’den yüzde 10, Rekor Müzik’te yüzde 7,  Moste ve Tesadüf Kafe’de yüzde 10, Ceylan Fırın’da yüzde 10, teknoloji mağazası Soultech’te yüzde 10, Ekstrem Park’ta ücretsiz dağ kızağı, Burastore’de on-line alış verişte yüzde 5, Mis Turizm yüzde 10, UZEM İngilizce eğitimlerinde yüzde 50 indirim imkanı sunuluyor.

İndirim listesine yeni katılımların da olacağını ekleyelim.

Yine Murat’ın verdiği bilgiye göre, programı inceleyen ve satın almak isteyen belediyelerle de görüşmelerin sürdüğü, Kültür AŞ aracılığıyla gerçekleşecek satıştan da Büyükşehir’in kaynak elde etmesi bekleniyor.

Bursa’nın tüm gençleri bu fırsattan yararlanmalı.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X