Bursalı firmadan Cruises tanıtım partisi…

Ağır pandemi koşulları nedeniyle yaklaşık 2 yıldır ertelenen gemi gezilerinin yeniden başlaması ve talep görmesi sebebiyle PLAZATUR, Bursa’da özel bir ‘Cruises Tanıtım Yaz Partisi’ düzenledi.

Bursalı firmadan Cruises tanıtım partisi…

Şirket, uzun süredir işbirliğinde olduğu Bursa ve İstanbul’dan davetli misafirleriyle pandemi sonrasında ilk yüz yüze bir organizasyon gerçekleştirmiş oldu.

Genel Müdür Serdal Can, buradaki konuşmasında PLAZATUR’un tecrübelerle dolu 30 yılı geride bıraktığını belirterek, bu zorlu yolda büyük katkısı olan firma, kurum ve kuruluşlara sürdükleri uzun soluklu işbirliği için teşekkür etti.

Etkinliğe katılan misafirler, cruise şirketleri için hazırlanan özel tanıtım masalarını gezerek gemi seyahatleri hakkında bilgi aldı. Öte yandan etkinlikte gerçekleştirilen sürpriz hediye çekilişinde Karayipler Cruise tatili, nehir gezisi, Yunan Adaları Cruise tatili, Alaska Cruise tatili ve PLAZATUR’dan Avrupa Uçak biletleri şanslı misafirlere takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X