Bursalı kalecinin yeni adresi belli oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, Bursalı kaleci Erce Kardeşler’i transfer ettiğini duyurdu.

Bursalı kalecinin yeni adresi belli oldu

Bordo-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Trabzonspor’da forma giyen 28 yaşındaki kaleci Erce Kardeşler ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen kaleci Erce Kardeşler, onursal başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın katıldığı imza töreniyle kendisini 4 yıllığına bordo beyaz renklerimize bağlayan imzayı attı. Erce Kardeşler’e hoş geldin diyor, armamız altında sonsuz başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Bir dönem Bursaspor, forması da giyen Erce Kardeşler, 2019-2020 sezonunda Trabzonspor’a transfer oldu. 3 yıl Trabzonspor’da forma giyen Erce, son sezonda 5 maçta oynadı.

AA – İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X