Bursalı rahatladı! Merak edilen o hastane için karar verildi…

Geçtiğimiz yıl Keles’in yeni inşaa edilen Devlet Hastanesi entegre statüsünde olduğundan il merkezindeki Çekirge Devlet Hastanesi’nden alınarak, idari yönden Orhaneli’ye bağlanmıştı. Bu durum ilçede rahatsızlığa neden olmuştu… Müjdeyi AK Parti Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni verdi… Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın konuyla ilgili detaylı bilgiyi bugünkü köşesinden aktardı…

Bursalı rahatladı! Merak edilen o hastane için karar verildi…

Dağ ilçelerinin üçüne AK Parti hükümetleri döneminde sıfırdan yeni devlet hastaneleri yapıldı. Birinin hastanesinde ise yüklenici talihsizliği yaşanmıştı. O ilçe Harmancıidi.

Maalesef, pandemi döneminde yüklenici firma yaşadığı ekonomik sıkıntı sonrası çıkarılan yasa ile işi tasfiye edince, temel aşamasında bina yarım kaldı, iki kez ikmal ihalesi yapıldı, inşaat tekrar başladı. Fakat maliyetler de katlandı.

Orhaneli ilçesi bölgenin en büyük devlet hastanesine sahip. Burası da önceki yıllarda yeniden inşaa edilmişti. Büyükorhan’a da kısa süre önce sıfırdan modern bir devlet hastanesi kazandırıldı.

Geçtiğimiz yıl Keles’in yeni inşaa edilen Devlet Hastanesi entegre statüsünde olduğundan il merkezindeki Çekirge Devlet Hastanesi’nden alınarak, idari yönden Orhaneli’ye bağlanmıştı. Bu

durum ilçede rahatsızlığa neden olmuştu.

AK Parti Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni dün hemşerilerine o müjdeyi verdi.

Başkan Yeni, “Keles Devlet Hastanemiz bugün itibariyle tekrar Çekirge Devlet Hastanesi’ne bağlanmıştır. Bu konuda hassasiyetimizi bilerek hastanemizin tekrar geri bağlanması konusunda bize destek olan milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ederiz”  ifadelerini kullandı.

Gelişme Keles’te de sevince yol açmışa benziyor.

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X