Bursa’nın 3.Lig’deki kulübü çok dertli! Verilen sözlerin tutulmasını bekliyor…

Altyapısında binden fazla sporcuyu barındıran Bursa ekibi, şehrin büyüklerine Vakıf Bera Stadı ile ilgili bir kez daha seslendi… Bursa Yıldırımspor Kulübü Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Öztürk, “Yıldırım halkı, kendi ilçesinde takımını seyretmek istiyor. Bizim hedeflerimiz büyük. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayan kadro kurma niyetindeyiz. Şampiyonluğu kendi ilçemizde yaşamak istiyoruz” dedi.

Bursa’nın 3.Lig’deki kulübü çok dertli! Verilen sözlerin tutulmasını bekliyor…

Emre KURTBAY

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bursa Yıldırımspor Kulübü, takımın maçlarını ilçesinde oynaması için Vakıf Bera Stadı’nın doğal çim, soyunma odaları, tribünlerin koltuklarındırılması ve stat çevresindeki eksiklerinin tamamlanmasını istiyor. Bu konuda geçtiğimiz aylarda kampanya da başlatan Yıldırımlılar, beklediği somut geri dönüşü alamadı. Şehrin büyüklerinden verdikleri sözü tutarak yardım etmelerini isteyen mavi beyazlı kulüpte Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Öztürk, stadyumun eksiklerinin tamamlanarak profesyonel maç oynanacak duruma getirilmesini beklediklerini ifade ederek, gelecek sezon Yıldırım halkıyla bütünleşip şampiyon olmak istediklerini belirtti.

YILDIRIM HALKI ÇOK İSTİYOR

Yıldırım halkının, maçların oynandığı Minareli Çavuş Spor Tesisleri’ne gidebilmek için eziyet çektiğini dile getiren Zeki Öztürk, “Bursa’da bir ilçe takımı her maçını deplasmanda oynamak zorunda değil. Biz Yıldırım ilçesiyiz, maçlarımızı oynadığımız yer Nilüfer. Yıldırım’dan buraya ulaşım yok. Buradaki insanların kalkıp da maça gelmesi 2-3 saatini alıyor. İnsanlar, çocuklarıyla birlikte bu eziyeti yaşamak istemiyorlar. Yıldırım halkı, kendi ilçesinde takımını seyretmek istiyor. Bizim hedeflerimiz büyük. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayan kadro kurma niyetindeyiz. Şampiyonluğu kendi ilçemizde yaşamak istiyoruz” dedi.

VERİLEN SÖZLER TUTULMALI
Şehrin büyükleri tarafından verilen sözlerin tutulmasını beklediklerinin altını çizen Öztürk, “Devlet büyüklerimiz Vakıf Bera Stadı ile ilgili çeşitli sözler verdiler ‘burayı yapıp size teslim edeceğiz’ diye. Onların çalışmaları mutlaka sürüyordur ama biz de bir an önce bitirilip tarafımıza teslim edilmesini istiyoruz. Verilen sözler nedeniyle Başkanımız Ekrem Senal da bekliyor, o da çok üzülüyor. Kendi stadımızda, Yıldırım halkıyla bütünleşen bir takım yaratıp şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X