Bursa’nın bu ilçesinde önemli gün…

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Keles ilçesine yapılan yatırımlarla ilgili bugün yapılacak töreni köşesine taşıdı…

Bursa’nın bu ilçesinde önemli gün…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

AK Parti’nin 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bugün Keles’te bir dizi açılış programına katılacak.

Seçim bölgesi Keles’i görmek isteyen ve burada tamamlanan yatırımları hizmete açacak olan Varank’ın ilçeye TOGG aracıyla gitmesi bekleniyor.

Varank, kamu kurumları, Büyükşehir Belediyesi ile Keles Belediyesi’nin ilçede hayata geçirdikleri irili ufaklı projeleri resmen devreye alacak.

Bakan Varank, Kocayayla’da Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan kırsal turizm projesi, DSİ tarafından tamamlanan sulama göletini de resmen hizmete sokacak. İki tesis de bir süre önce kullanılmaya başlanmıştı.

Yine, Büyükşehir Belediyesi’nin Evsel Katı Atık Aktarma İstasyonu ile BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün ilçede tamamladığı İçmesuyu Arıtma Tesisi’ni de hizmete açacak. Ayrıca, Ulaşım Daire Başkanlığı’nca değişim mahallelerde yapımları tamanlanan 8 milyon lira dolayındaki sanat yapısı, yol vb. gibi diğer ulaşım projeleri de resmen hizmete alınacak.

Bakan Mustafa Varank ayrıca, Keles Belediyesi’nce Dağdemirciler, Davutlar, Denizler, Düvenli, Epçeler, Kozbudaklar, Cuma, Ertuğrulgazi gibi mahallelerde tamamlanan WC, abdestlik, cami çevre düzenlemesi, işçi barınma yeri, konukevi, çok amaçlı hizmet binası, meydan düzenlemesi, halı saha ve basketbol sahalarını da toplu törenle hizmete açacak.

AK Parti Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin’in ve ilçe kaymakamının ev sahipliğindeki törenlerde Varank’ın ilçede büyük bir siyasi sükse yapması bekleniyor.

Keles gerek merkezi hükümetin kurumları gerekse Büyükşehir ve ilçe belediyesi aracılığıyıla tarihinin en büyük yatırımlarına kavuşmuş olacak.

Burada yapımı süren Keles-Tunçbilek yolunun toplu açılışlara dahil olmadığını görüyoruz.

Orayı da daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismalioğlu’nun katılacağı bir törenle  bir kısmını hizmete açacağı belirtilmişti.

Hasılı, Keles’te bugün Bakan Varank’ın katılımıyla büyük projeleri toptan devreye alma rüzgarı esecek.

Açılışlara Cumhur İttifakı ortaklarının da davetli olduğunu ekleyelim.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X