Bursa’nın bu ilçesinde ses getirecek vaatler

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer’in projelerini köşesine taşıdı…

Bursa’nın bu ilçesinde ses getirecek vaatler

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Mudanya’da 10 yıldır Büyükşehir Belediyesi ile sorunlu bir yönetim iş başındaydı. Sözde ilçenin haklarını koruma bahanesiyle yürütülen gerilim siyasetinden kaybeden Mudanya oldu. Buna rağmen Büyükşehir  Belediyesi  ilçeye farklı gözle bakmadı. Sahil düzenlemesi başta olmak üzere çokça hizmet yaptı. Kapalı havuzu, BUDO Limanı yargı kararlarıyla ellinden alınmak istense de Büyükşehir Belediyesi Mudanyalıları yalnız bırakmadı.

Mudanya’da bu kez daha çetin bir yarış var. CHP, iş başındaki başkanı aday yapmadı, yeni bir isimle seçime giriyor. AK Parti ise genç, dinamik bir isimle sahada.

Önceki gün AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer’in proje sunumunu izlemek için Mudanya’daydık. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın da onur konuğu olarak katıldığı sunumda Dinçer adeta gövde gösterisi yaptı. Kampanya başladığından bu yana sergilediği performansla AK Parti’nin Mudanya’yı geri alabileceğini ortaya koydu.

Hazırladığı projelere baktık.

Hemen hepsi CHP’li başkan tarafından yönetilen Mudanya için gecikmiş, yapılmamış, yapılamamış eserler.

Son depremde hasar alıp boşaltılan ve binasız kalan Mudanya’ya modern bir belediye hizmet binası, ruhsat verilmediği ileri sürülen hükümet konağının da 2 yılda yapmayı vaat ediyor.

Çevre yolu, yeni Mudanya stadı, Trilye stadı, denizcilik lisesi, kültür merkezi, Girit Mübadele Evi, cemevi, kapalı pazar yerleri, Mudanya meydanı, küçük sanayi sitesi, katlı otopark, sahil düzenlemesi, plaj, Mudanyaport, yat limanları, tarihi kilise onarımları, Kapanca antik limanı, Hasköy, Altıntaş mesire alanları, balıkçı barınakları, ürün toplama merkezleri, soğuk hava deposu, festivaller, dijital gençlik merkezi, dernekler yerleşkesi, kreşler, aile yaşam merkezleri, emekli yaşam merkezi, hayvan hastanesi ve nikah evi hepsi Mudanyalılar için elzem projeler.

Dinçer sportif anlamda Mudanya’da Poyraz’ın Kızları’na ve diğer spor branşlarına dokunmuş bir isim. Mudanya’yı kazandığında daha çok hizmet edeceğine inanıyoruz.

Son derece azimli, heyecanlı. Onun bu heyecanına partisi de inanmış durumda. Mudanya bize göre değişime göz kırpıyor.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X