Bursa’nın bu yolundaki büyük tehlike!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın dağ ilçelerini bağlayan yoldaki tehlikeyi kaleme aldı…

Bursa’nın bu yolundaki büyük tehlike!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Elbette havaların yağışlı olmasını da etkisi var. Trafik kurallarına uymamak büyük bir risk.

Bu sütunlardan Bursa’nın güneyindeki ilçelere ulaşımı sağlayan ana yoldaki gelişmeleri sık sık okurlara aktarıyoruz.

Dün sosyal medyada fark ettik.

Bursa-Orhaneli Yolu’nun Nalınlar mevkiinde bir aracın kontrolden çıkması sonucu bir hemşerimizin yaşamını yitirdiğini öğrendik.

Yapımı tartışma konusu olan ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce projeleri hazır olduğu halde bir türlü ihale edilmeyen Kapıkaya tünellerinin hemen devamındaki etapta yaşanan trafik kazası, bölge insanı için ne ilk ne de son.

Aynı etapta bundan kısa süre önce de Orhaneli ilçesinde görev yapan Büyükşehir Belediyesi’nin 4 itfaiye çalışanı, yangın söndürme arazözlerin devrilmesi sonucu yaşamlarını yitirmişlerdi.

Diyeceğimiz o ki;

Orhaneli, Büyükorhan ve Harmancık ilçeleri için Bursa’ya bağlantıda tek ulaşım aksı olan yolun hazır projelerine bir an evvel başlanmalı, devam edenler de hızlandırılmalı.

Aksi halde, bölge insanı başlanamayan, geciken ve ihale edilemeyen yol, tünel, viyadük projeleri yüzünden can vermeye devam edecekler.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
2 adet yorum var

2 adet yorum var

  1. Sayın İhsan Aydın Bey, kaleme aldığınız Bursa’nın güney dağ ilçesi bağlantı yolu konulu yazınızdan yazınızdan dolayı size teşekkür ediyoruz. Ciddi manada trafik yönünden ele alınması gerekli, ve aksi durunda kazaların devam, can-mal kaybı acı sonuçları kaçınlmaz olmaya devam edecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X