Bursa’nın büyüyen firması; ERGÜN YAPI…

İz Bırakanlar programının bu haftaki konuğu Ahmet Ergün oldu… Ergün Yapı kurucularından Ahmet Ergün yeni yatırımlara giriştiklerini anlattı.

Bursa’nın büyüyen firması; ERGÜN YAPI…

Murat Günay

Alüminyum, panjur ve cam balkon üretimi için gerekli makinelerin alınıp montajlarının tamamlanması ve üretimin başlatılması süreçlerini tamamlayan Ergün Yapı; ısıcam ürünleri (Şişecam) ürünleri yetkili üreticisi olarak 10.000 metrekarelik tesislerinde nitelikli üretim gerçekleştiriyorlar.

1998 yılından bugüne, yenilikçi bakış açısıyla ürün çeşitlendirmesi yapan şirkette kalite arayışı hep ön planda olmuş. Ergün Yapı Online uygulaması ile dijital kolaylıklar sunan Ergün Yapı, büyüyor.

Alüminyum, panjur ve cam balkon yatırımları yapıldı

Plastik doğrama üretimlerini Ege Pen markası için gerçekleştiren Bursalı Ergün Yapı’nın İzmir’de de büyük bir yatırımı bulunuyor. Oğuz Ergün’ün yönettiği İzmir tesisleri de yüksek kaliteli palstik doğrama ve ısıcam üretimleri ile ön plana çıkıyor. Dünya standartlarında alümünyum pencere ve cam balkon üretimiyle 2022’de önemli atılımlar yapan Ergün Yapı doğrudan değil Ege Pen bayileri aracılığıyla satışlar yapıyor. Yurtiçinde oldukça geniş bir bayi ağına hitap eden Ergün Yapı aynı zamanda ihracat ağıyla kente ve ülkeye itibar ve ekonomik değer kazandırmaya devam ediyor.

Ergün Yapı Ne Zaman kuruldu?

“1998 yılında Ahmet ve Oğuz Ergün kardeşler tarafından kuruldu. 2013 yılına kadar sadece Bursa’da PVC doğramaları ve cam üretimi yapıldı. 4.000 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 10.000 metrekarelik alanda çalışılıyor. Ankara, Bursa, İzmir bölgelerine sürekli ürün servisi yapılıyordu. Yunuseli Havaalanı yanında bulunan tesisin aynısı İzmir’de Oğuz Ergün tarafından yönetiliyor. 2021’de 650 ton civarında PVC profil tüketildi. Bunun yanında 45-50 ton civarında alüminyum tüketildi. İzmir’de de aynı kapasiteye sahip işletmede de alüminyum işine başlandı.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X