Bursa’nın çifte zaferi

Osmangazi Belediyesi Acemler Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Okullararası Gençler Badminton Türkiye Şampiyonası’nda erkeklerde Tophane MTAL, kızlarda ise Demirtaşpaşa MTAL zirveye çıktı. Temsilcilerimiz ayrıca üçüncülük kürsüsünü de kaptırmadı.

Bursa’nın çifte zaferi

RECAİ UYSAL

Okullararası Gençler Badminton Türkiye Şampiyonası finalleri Bursa okullarının zaferiyle sonuçlandı. 1 Nisan’da start alan organizasyonda erkeklerde Tophane MTAL, kızlarda ise Demirtaşpaşa MTAL zirveyi kimseye kaptırmadı. 

Temsilcilerimiz ayrıca kızlarda ve erkeklerde üçüncülük kürsüsüne çıktı. Osmangazi Belediyesi Acemler Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final müsabakaları büyük heyecana sahne oldu. Kızlarda ve erkeklerde oyuncuları milli takımlarda bulunmasına rağmen Tophane MTAL, erkekler finalinde Çorum Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni 3-1 mağlup ederek mutlu sona ulaşırken, Demirtaşpaşa MTAL, Erzincan Spor Lisesi’ni 4-1’le geçti ve üçüncülük kürsüsüne çıktı.

GURUR VERDİLER

Kızlarda da şampiyonluk kupası Bursa’da kaldı. Demirtaşpaşa MTAL, Çorum Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni 3-1 mağlup ederek zirveye çıkmayı başardı. Bursa’nın çifte şampiyonluk sevinci yaşadığı organizasyonda kızlarda üçüncü ise Erzincan Spor Lisesi’ni 3-2 mağlup eden Tophane MTAL oldu. Toplam 35 okulun mücadele ettiği organizasyonda Bursa ekipleri elde ettikleri derecelerle gurur verdiler. Şampiyona sonunda dereceye giren ekiplere ödülleri törenle verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X