Bursa’nın dev termal projesine Arap yatırımcı

Bursa, Uludağ’ın sunduğu doğal bir kaynak olan termal sular sayesinde geçmişten bu yana hamamları, banyoları ve otelleriyle sağlık turizminin önemli merkezlerinden biri.

Bursa’nın dev termal projesine Arap yatırımcı

 Daha önce tabakhanelerin bulunduğu ama bugün şehrin merkezinde yer alan arazide yeni termal tesislerin yapılması için Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanmış bir proje bulunuyor.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde yüzölçümü yüz bin metrekareyi bulan bu büyük projeye Arap sermayesinin ilgi duyduğunu ve bu amaçla geçtiğimiz günlerde Bursa’da bazı görüşmeler yapıldığını anlatıyor.

 

Milyar dolarlık dev Tabakhaneler projesine Arap yatırımcı talip oldu!
 

Müfit Aydın yıllarca Bursa’ya bürokrat olarak hizmet etti. Çevre Müdürlüğü yaptı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olarak kentin kırsalına giden hizmetlerde çalıştı.

Şimdi de…

AK Parti Bursa Milletvekili olarak bu kez siyasi alanda Bursa için çalışıyor.

Dün sohbet ederken…

Heyecanlandığı bir gelişmenin, büyük bir projenin ilk bilgilerini verdi: 

“Bursa’yı yeniden termalin merkezi haline getirmek amacıyla bir dönemin sorunlu çöküntü bölgesi olan Tabakhaneler’de planlanan termal projesine Arap sermayesinden talip var.”

Sonra da…

Gelişmeyi aktardı:

“Meclis’te Siirt Milletvekilimiz ve partimizin eski sözcüsü Yasin Aktay Bey’le sohbet ediyorduk. Tanıdığı ciddi bir Arap yatırımcı olduğunu ve termal yatırımı yapmak istediğini söyledi.”

Şunu ekledi: 

“Ben de kendisine böyle bir yatırım için Bursa’nın çok uygun olduğunu, hatta planlanmış bir bölge olduğunu söyledim.”

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X