Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’nın en riskli ilçesinde imza kampanyası! Tarım alanı konut alanı olsun mu?

Bursa’nın Gemlik Belediyesi, Eşref Dinçer Mahallesi’ndeki tarım alanının konut alanına dönüştürülmesi için mahalle sakinlerinin imza kampanyası başlattığını açıkladı.

Bursa'nın Gemlik Belediyesi, Eşref Dinçer Mahallesi’ndeki tarım alanının konut alanına

Gemlik’in Eşref Dinçer Mahallesi’nde, hastane altında bulunan ve imar planlarında tarım alanı olarak görülen bölgenin konut alanına dönüştürülmesi için mahalle sakinleri imza kampanyası başlattı.

Mevlana Camii bahçesinde düzenlenen imza toplama çalışmalarına vatandaşların yanı sıra Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve belediye teknik personeli de katılarak destek verdi.

Bölge sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği kampanyada toplanan imzalar, belediye ekipleri tarafından Bursa Valiliği’ne iletilecek.

Gemlik Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, vatandaşların taleplerini dikkate alarak gerekli adımların atılacağını duyurdu.

g09goenw0aa9m9l

g09grybxmaal si


Avatar Seç KAPAT
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Muharrem ayı vesilesiyle düzenlediği aşure ikramlarının bu
Sıradaki Haber Bursa’da aşure bereketi! Bu kez orada dağıtıldı…