Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’nın iki ilçesine flaş uyarı!

Meteoroloji, Bursa’nın Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerine yarın için kuvvetli fırtına uyarısı yaptı.

Meteoroloji, Bursa'nın Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerine yarın için kuvvetli fırtına

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, yarın öğle saatlerinden itibaren Bursa ve Kütahya’nın batı ilçeleri için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan açıklamaya göre,  rüzgârın, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgâr ve yer yer fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Rüzgâr hızının zaman zaman 50-75 km/saat, yer yer ise 80-90 km/saat seviyelerine ulaşabileceği bildirildi.

KARACABEY VE MUSTAFAKEMALPAŞA DİKKAT!

Fırtınanın, Bursa’da Mustafakemalpaşa ve Karacabey, Kütahya’da ise Tavşanlı, Emet, Hisarcık, Simav, Çavdarhisar, Aslanapa, Altıntaş, Dumlupınar, Gediz, Şaphane ve Pazarlar ilçelerinde etkili olması bekleniyor. Uyarının yarın saat 15.00’te başlayıp perşembe saat 18.00’e kadar devam edeceği belirtildi.

“DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUN”

Meteoroloji yetkilileri; ulaşımda aksamalar, çatı uçmaları, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi risklere karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'da yeni haftada perşembe gününden itibaren yağış bekleniyor. Sıcaklıkların da
Sıradaki Haber Bursa’da yeni haftada üç gün yağış var! O güne dikkat!