Bursa’nın o ilçesindeki elektrik sorunu böyle çözüldü

Pazartesi Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır… Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal sordu, Başkan Önder Tanır yanıtladı.

Bursa’nın o ilçesindeki elektrik sorunu böyle çözüldü

Enerji krizinin yaşandığı dönemde Kestel Belediyesi GES yatırımı sayesinde tesislerinin ve parkların elektriğini karşılamakla kalmıyor, tüketim fazlası elektriği satarak gelir elde diyor. Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, “5.5 milyon liralık yatırımla Kayacık Mahalle’mizde bulunan Güneş Enerji Santrali projemizle ürettiğimiz elektrik ilçemizdeki bütün tesislerin ve parkların elektriğini karşılıyor, fazla üretilen elektriği de UEDAŞ’a satarak yıllık ortalama 1,5 milyon gelir elde ediyoruz” dedi.

3 yıllık dönemin değerlendirmesini de yapan Tanır, “Hem sosyal anlamda, hem kültürel anlamda hem de alt yapı çalışmalarıyla sözlerimizi tuttuk. Hatta gönül rahatlığıyla şunu söyleyebiliriz ki göreve geldiğimiz günden bu yana, seçim vaatlerimizin ötesine geçtik, asla yarınımız dünden eksik olmadı. Kestel Belediye Başkanı olarak ben ve ekip arkadaşlarım her gün daha iyisi için çalışıyor, üzerine koyarak hareket ediyoruz” diye konuştu.

Röportajın tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X