Bursa’nın ödüllü belediyesi yeni döneme hazır

Yeni dönemde de başkanlığa aday olan AK Parti Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, 5 yıllık dönemini ve önümüzdeki dönem hedeflerini Gürsu için yatırım planlarını ‘Bursa’nın Geleceği’ programında açıkladı…

Bursa’nın ödüllü belediyesi yeni döneme hazır

Melis EVCİMEN

Kamera: Bircan ÖRSEL / Kurgu: Dilek ÖZYER

Gürsu’ya daha fazla turist çekmek istediklerini vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,” Gürsu bir sanayi şehri Gürsu bir tarım şehri bunun yanında turizmi de eklemek istiyoruz. Biz bu bölgeyi turist gelebilmesi için dört lokasyonda tamamladık. Birinci lokasyonumuz Rumlardan kalan eski evleri satın alarak kamulaştırarak tekrar eski haline çevirerek bir turizm rotasyonu başlatmak istiyoruz. Yeni nesil dedelerinin hangi şartlarda evlerde yaşadığını görsünler. İkinci lokasyonu ‘Gürsu Seyir Terası’ burada vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla çayını içebileceği, can dostlarımızı görebileceği bir alan. Üçüncü bölgemiz yaptığımız mesire alanımız Bursa’yı en iyi görebileceğiniz bir alan. Buradan Bursa’nın tamamını görebilirsiniz. Dördüncü lokasyonumuz ‘Ericek Adrenalin Park’. Turizm firmalarıyla da görüştüğümüzde bu lokasyonlar olduğu taktirde Gürsu’nun turizm cenneti olacağıyla ilgili böyle bir karar çıktı. Ben inanıyorum ki turizm de Gürsu adından söz ettirecek…” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X