Bursa’nın üçüncü üniversitesine yoğun ilgi

Bursa’ya dünya çapında üniversite kazandırmak hedefiyle yola çıkan Gıyasettin Bingöl, kentin üçüncü üniversitesi olan Mudanya Üniversitesi’ne yeni eğitim-öğretim döneminde öğrenci almaya hazırlanıyor… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Bursa’nın üçüncü üniversitesine yoğun ilgi

Bursa’nın üçüncü üniversitesi olacak: Mudanya Üniversitesi’ne yoğun ilgi

İlk hedefi… Bursa’da özel okul denildiğinde son dönem ilk akla gelen isimler arasında yer alan Sınav koleji yanında Çocuk Üniversitesi kurmaktı. 5 yıl önce bunu başardı.

Şimdi…

Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı olarak Bursa’ya dünya çapında üniversite kazandırmak hedefiyle yola çıkan Gıyasettin Bingöl, tüm dikkatini kentin üçüncü üniversitesi olan ve yeni eğitim-öğretim döneminde öğrenci almaya hazırlanan Mudanya Üniversitesi’ne verdi.

Bugünlerde…

Son günlerde neredeyse inşaat alanından ayrılmayan Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Gıyasettin Bingöl, bir yandan da kentin siyasetçilerini kampus alanında konuk ediyor.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan da Mudanya Üniversitesi Kampusu’nda ziyaret ettiği yakın dostu Gıyasettin Bingöl’ün heyecanına tanık oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X