Bursaspor çocukluk hayalimdi

Bucaspor altyapısındayken Bursaspor kalesini korumayı hayal ettiğini belirten Çağlar Şahin Akbaba, “Hedefim ilk olarak Bursaspor’u hak ettiği lige çıkarmak, ardından da Süper Lig’de uzun yıllar kalesini korumak” diye konuştu.

Bursaspor çocukluk hayalimdi

Bursaspor’un bu sezen en başarılı isimleri arasında yer alan kaleci Çağlar Şahin Akbaba, koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arayı evinde geçirdiğini söylerken, bir an önce liglerin başlamasını beklediklerini ifade etti. Şampiyonluk sürecince olduklarını belirten genç file bekçisi, “3 puanımız silinmeseydi şu anda 2. sıradaydık. Ancak, kaybedilmiş bir şey yok. Güzel bir 6 haftalık fikstürümüz var. Tabii çok basit puanlar kaybettik. İnşallah son haftaları 6’da 6 ile tamamlayıp şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. O kalitede arkadaşlarımız var. Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Bursaspor’un ne kadar büyük olduğunu söylemeye gerek yok. Herkes bunun farkında. En yakın zamanda maçların başlamasını bekliyoruz. Süper Lig’e döneceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOK MUTLUYUM

Bucaspor altyapısında oynarken Bursaspor’da oynama hayali kurduğunu söyleyen Çağlar Şahin Akbaba, “Bursaspor’da oynamak ciddi anlamda bizim için hayaldi. Ancak, hayalim bu sene nasip oldu. Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan bir takımın kalesindeyim. Sezon başında da gelirken de söyledik. ‘Şampiyon olacağız’ dedik. Az kaldı. 6 hafta sonunda da Bursaspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Böyle bir taraftarın önünde kalenin bana teslim edilmesi gurur verici. O yüzden çok mutluyum” diye konuştu.

OYNAMAK DAHA ÖNEMLİ

Her transferi öncesinde paradan çok kendisi için hangi kulübün faydalı olacağına baktığını ifade eden genç file bekçisi, “İki sene önce Galatasaray’a gitseydim belki bu kadar maç oynama şansım olmayacaktı. Tercübelenmem açısından iyi oldu. Paradan ziyade benim için oynamak daha önemli. Ben de değerli bir takımda oynuyorum. Bursaspor Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış bir kulüp. Tesislere girdiğimde bunu anladım. Bu ligi hak etmeyen bir camia. Bursaspor’da çok mutluyum. Oynayarak kendimi geliştirmek istiyorum” dedi.

KALICI OLMAK İSTİYORUM

Bundan sonraki hedeflerini de söyleyen 25 yaşındaki başarılı kaleci, “Şu an için Avrupa’yı konuşmak doğru olmaz. Öncelikli hedefim önce Bursaspor’u şampiyon yapmak. Ardından Süper Lig’de kalıcı şekilde Bursaspor formasını giymek, ondan sonrasında da ilerleyen dönemde performansa göre Avrupa hedefi tabii ki olabilir. Ama şu anda aklımda Avrupa’da herhangi bir takım yok” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X