Bursaspor hedefe kitlendi… Kapanmayacak fark yok…

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, “Takımımızda 2009-10 sezonundaki kaynaşmayı oluşturduk. Şuan ikincinin 1, liderin 7 puan gerisindeyiz ama sezonu zirvede tamamlayabilecek güce sahibiz” dedi.

Bursaspor hedefe kitlendi… Kapanmayacak fark yok…

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, sıkıntılı süreci el birliğiyle aşacaklarına inandığını söyledi. Koronovirüsten dolayı herkeste tedirginlik bulunduğunu belirten Başkan Mestan, “Ama hayat devam ediyor. Önlemlerimizi alarak sosyal mesafeyi koruyarak bu süreci en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Ben de takımla birlikte olduğum için test yaptırdım. Testlerimizin çok şükür hepsi negatif çıktı. Sağlık Bakanlığımzın direktifleri doğrultusunda bu testi 10-15 gün sonra tekrar yaptıracağız. Önlemlerimizi gevşetmeyeceğiz. Bununla yaşamayı öğreneceğiz” diye konuştu.

ŞİMDİ LİDER OLABİLİRDİK
50 gün sonra tesislerde yeniden toplanan yeşil beyazlı takımla ilgili gözlemlerini de anlatan Başkan Mestan, “Bazı oyuncularımız özel hocalar tutarak çalışmış. Bazılarında birkaç kilo fazlalık var ama bazıları da kas yapmış. Birkaç hafta sonra eski formlarına kavuşacaklarına inanıyorum” dedi. Başkan Mestan takımın ligdeki konumuyla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Benim hedeflediğim, hayal ettiğim bu haftalarda 3.’lük değil, puan farkıyla liderlikti. Yeni de başarısız olduğumuzu düşünmüyorum. İkinciyle 1, liderle 7 puan var aramızda. Kapanmayacak fark değil. Önümüzde 6 maç daha var.”

BAŞKA ÇARESİ YOK
Bu sezon Süper Lig’e çıkmaktan başka bir düşünce ve planlarımının olmadığını da belirten Başkan Mestan, “Allah nasip ederse seneye Süper Lig’de olmak istiyoruz. Bu ligde kalırsak Allah korusun seneye çok büyük sıkıntılar olacak. Çıkamazsak Bursaspor’u kötü günler bekler. Ben onu bile düşünmek istemiyorum. Buradan çıkıp seneye layık olduğumuz ligde orta sıralarda oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz. 6 finali kazanıp Süper Lig’e çıkacağız” dedi.

KABUL EDECEKLERDİR
Futbolcularla maaş indirimi konusunda ayak üstü bir görüşme yaptıklarını da ifade eden Başkan Mestan, “Hiçbir kulüp doğru dürüst bunu uygulayamadı. Ekonomik durum kötü, gelir yok. Bununla alakalı indirim istendiğinde kabul edileceğini düşünüyorum. Diğer kulüpler ne yapıyorsa bizim teknik heyet ve futbolcularımız da kabul edecektir. 2009-10 senesindeki futbolcu kaynaşmasını oluşturduk. Hepsi mutlu. Paralarını eksik almalarına rağmen mutlular. Herkes alınterinin emeğinin karşılığını almak ister. Bursaspor’a gelirken durumu biliyorlardı. TFF 1.Lig’in geliri 12 milyon lirayı geçmiyor. Bu rakamda bize gelmeden borçlara gidiyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X