Bursaspor için yolun sonu göründü mü?

Yeşil beyazlı takımdaki kan kaybı Ankara’da da devam etti… Olay Yazarı Emre Kurtbay, 15 maçtır kazanamayan ve ligde kalmalarını umutlarını artık mucizelere bırakan Bursaspor’la ilgili izlenimlerini kaleme aldı.

Bursaspor için yolun sonu göründü mü?

Kurtbay, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bursaspor için 2. Lig’de de yolun sonu maalesef çok net görünüyor! Süper Lig’in 5. şampiyonu Timsah, göz göre göre 3. Lig’e düşüyor ve ne yazık ki hiç kimse bir şey yapmıyor!

Yeşil beyazlılar TFF 2. Lig Beyaz Grup 26. hafta maçında deplasmanda karşı karşıya geldiği Ankara Demirspor’a 2-0 mağlup olarak kazanamama serisini 15 maça çıkardı. 13 puanla son sıraya demirleyen Bursaspor’a artık mucizenin de mucizesi gerekiyor.

“Bursaspor varsa umut vardır her zaman” diyoruz ve bu umutla, yeşil beyaz arma yalnız kalmasın diye kilometrelerce yol gidiyoruz. Zaten bir mucizeye ihtiyaç vardı lakin dünkü karşılaşma Bursaspor adına bu sezonun da çöpe gittiğinin bir göstergesi gibi.

Hali hazırda düşme hattının hemen üstünde yer alan Altınordu ile puan farkı tam 10’a yükseldi. Üstelik Bursaspor bu haftayı bay geçecek ve puan farkının yükselme ihtimali de çok fazla.

Kazanmayı geçtim, gol atmakta bile bu kadar güçlük çeken bir takımın ligde kalma ihtimali ne yazık ki yok denecek kadar az artık. Bu satırları da yazmak Bursasporlu olarak çok zor ancak gerçekleri de göz ardı edemeyiz. Diğer türlüsü hayalcilik olur!

Maalesef bir seneyi daha küme düşerek kaybedeceğiz.

Olay Yazarı Emre Kurtbay’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
4 adet yorum var

4 adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X