Bursaspor ‘Play-Off’a kalır mı? Mustafa Er’den yeni açıklama!

Teknik Direktör Mustafa Er, pazartesi günü oynayacakları Altay maçını ‘Kırılma’ noktası olarak gösterip, “Bütün planlarımızı yaptık. Bunu sahada uygulayabilirsek inşallah pazartesi akşamı gülen taraf biz olacağız” dedi…

Bursaspor ‘Play-Off’a kalır mı? Mustafa Er’den yeni açıklama!

Teknik Direktör Mustafa Er, pazartesi akşamı play-off yolunda Altay ile adeta kırılma maçı oynayacaklarını ve rakiplerini yenmekten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

TRT SPOR’da yayınlanan ‘Hedef Süper Lig’ programına canlı bağlantıyla konuk olan Mustafa Hoca, “Son 4 haftada en fazla puan toplayan 3. takımız. Biz 9, Adana Demir 10, Altay 12 puan aldı. Play-off hedefine ulaşabilmek için önümüzdeki 3 takımı geçmek istiyoruz. Kolay değil ama sonuna kadar zorlayacağız. Zira son 3 haftada İstanbulspor ve Keçiörengücü bize gelecek, arada Eskişehirspor’a gideceğiz. Bu üç maç öncesinde kayıp yaşamak istemiyoruz” diye konuştu.

ENERJİMİZLE KAPATACAĞIZ
41 yaşındaki başarılı teknik adam, Altay maçıyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü, “Altay çok tecrübeli ve kaliteli bir takım. Son 4 haftaya bakıldığında 4 maçını da kazanan, rakip filelere 13 gol atan, kalesinde sadece 1 gol gören ve 4 maçın ortalamasında topa yüzde 70 sahip olan bir takımla oynayacağız. Sıkıntılı süreçten çıktık. Covid-19 olaylarından sonra son 4 maçımızda 3 galibiyet aldık. Biz de tecrübesizliğimizi enerjimizle kapatan kaliteli bir ekibiz. Altay’ı iyi etüt ettik ve bütün planlarımızı galibiyet üzerine yaptık. Enerjimizi sahaya yansıtıp, tempoyu yüksek tutabilirsek istediğimizi alabiliriz diye düşünüyorum.”

DEVREYE GİRECEĞİZ
“Pazartesi akşamki maç ciddi anlamda ‘kırılma maçı’ olacak. Bunun bilinci içindeyiz. Biz bireysellikten çok, takım oyunu sergilemek ve disiplinli oynamak durumundayız. Milli aradan sonra takımların nasıl döneceği de çok önemli. Son 7 haftada ortaya çok farklı bir fotoğraf da çıkabilir. Oyuncularıma da söylüyorum; maratonun son yüz metresindeki sprint, koşu akıllarda kalır. Biz bu düzlükte devreye girmek istiyoruz. Artık bu ligde alınacak sonuçlar sürpriz sayılmamalı. Onun için zirvede, ilk 2’ye ve play-off’a girme anlamında her an her şey olabilir.”

Şuan 9. sıradayız

Mustafa Hoca, “Play-off hattıyla aramızda 7 puan fark var gibi gözükse de Tuzlaspor’un 1, Keçiörengücü’nün 6, İstanbulspor’un 7 puan gerisindeyiz. Ben hep gerçekçi, realist bakıyorum olaya. Oyuncularıma da söylüyorum. Biz şuan ligde 9’uncuyuz. Daha iyisini yapmak için kalan 7 maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X