Bursaspor potada siftah peşinde… Rakip Fransız…

7Days EuroCup D Grubu’nda henüz kazanamayan Frutti Extra Bursaspor, bugün saat 20.00’de Fransa’da 1 galibiyeti bulunan Nanterre 92’ye konuk olacak.

Bursaspor potada siftah peşinde… Rakip Fransız…

Basketbolda 7Days EuroCup’ta mücadele eden Frutti Extra Bursaspor, 4. maçında bugün deplasmanda Nanterre 92’ye konu olacak.

Bu sezon tarihinde ilk kez Avrupa heyecanı yaşayan yeşil beyazlılar, Fransa’da istediği sonuca ulaşıp, ilk galibiyetini elde etmek istiyor. Hafta sonunda Basketbol Süper Ligi’nde oynanan Bursa derbisinde TOFAŞ’ı yenerek galibiyet hasretini dindiren Potanın Timsahları, Nanterre 92 karşısında da Avrupa’daki ilk galibiyetine ulaşmayı hedefliyor.

Sports Palace Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.00’de başlayacak.

İLK HAFTADA KAZANDI
7Days EuroCup D Grubu’nda mücadele eden Frutti Extra Bursaspor, oynadığı 3 maçta henüz galibiyete ulaşamadı. Ligin ikinci haftasında Slovenya’da Ljbljana ile oynaması gereken maçı rakibindeki Covid-19 vakaları nedeniyle oynayamayıp, önce hükmen sayılıp ardından maçın ertelenme kararıyla şoke olan yeşil beyazlılar, bir maçı eksik galibiyetsiz olarak grupta son sırada bulunuyor.

Potanın Timsahları’nın bugünkü rakibi Nanterre 92 ise 4 maçta 3 yenilgi, 1 galibiyet elde etti. Frutti Extra Bursaspor’un bir basamak üstünde yer alan Fransız ekibi, gruptaki tek galibiyetini ilk haftada Ljubljana karşısında elde etti.
20.00/TİVİBUSPOR

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X