Bursaspor yönetiminden kritik hamle! Bir hafta süre verildi…

Yeşil beyazlılarda ilk gündem maddesi takımda kalacak oyuncular. Bursaspor yönetimi, tecrübeli yerli oyunculardan bir hafta içerisinde nihai kararlarını vermesini bekliyor. 2.Lig için bütçe oluşturmaya çalışan yönetim daha sonra teknik adam konusuna yönelecek.

Bursaspor yönetiminden kritik hamle! Bir hafta süre verildi…

Emre KURTBAY

Gelecek sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor’un nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor. Statü gereği yabancı futbolcu oynatamayacak yeşil beyazlılar, bu oyuncularla yollarını ayırırken, yerli oyuncularla ilgili yaşanacak süreç camiada yakından takip ediliyor. Bursaspor yönetiminin gündeminde ilk sırada geçen sezon takımda yer alan yerli oyuncular bulunuyor.

SOMUT ADIMLAR ATILACAK
20 Haziran’da son kararlarını vereceklerini belirten takımın tecrübeli oyuncularıyla görüşmelerini sürdüren yeşil beyazlı yönetim, bu futbolculardan önümüzdeki bir hafta içinde nihai kararlarını vermelerini istedi. Ömer Furkan Banaz başkanlığındaki yönetim kurulu, gelecek hafta kadro planlaması konusunda somut adımlar atmayı planlıyor.

TEKNİK ADAM DAHA SONRA
Oyuncuların büyük bölümünün takımda kalmak istediği belirtilirken, Bursaspor yönetimi 2. Lig’in gerçeklerine uygun bir mali planlama da yapmaya çalışıyor. Yönetim, kalmak isteyen tecrübeli yerli oyuncuların maaşlarında indirim yapmasını bekliyor. Transfer tahtasının açılıp açılmayacağı konusunda belirsizlik sürerken, yönetim kurulu oluşacak kadro yapısına göre teknik adam tercihini yapacak.

İŞTE O İSİMLER

Bursaspor’da Burak Altıparmak, Onur Atasayar, Canberk Yurdakul ve Mehmet Erdem Uğurlu’nun sözleşmeleri sona erdi. Erhan Erentürk, Kubilay Sönmez, Enver Cenk Şahin ve Hasan Ayaroğlu’nun ise mukaveleleri devam ediyor. Yönetim bu oyuncuların önemli bölümüyle aldıkları ücrette ciddi anlamda indirime giderek gelecek sezon için yeniden anlaşmak istiyor. Bakalım önümüzdeki süreçte bu isimlerle anlaşma sağlanacak mı?

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X