Bursaspor’a 14 yaşında sürpriz transfer!

Yeşil beyazlılar, Kestel Orbayspor’dan 2010 doğumlu futbolcu Mardan Mulaev’i bünyesine dahil etti.

Bursaspor’a 14 yaşında sürpriz transfer!

Altyapıya genç yetenekler kazandırmaya devam eden Bursaspor, bir ismi daha bünyesine dahil etti.

Yeşil beyazlılar, Kestel Orbayspor Kulübü’nden Türk vatandaşlığına geçen 2010 doğumlu Ahıska Türkü Mardan Mulaev’in transferini gerçekleştirdi.

Kestel Orbayspor Kulübü’nde yapılan imza töreninde Bursaspor Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Salih Fındıkkaya, Bursaspor U14 Teknik Sorumlusu Mustafa Pala, Orbayspor Kulübü Başkanı Özdoğan Orbay ile futbolcunun ailesi katıldı.

ÖNCELİĞİ BURSASPOR’A TANIDILAR

Uzun süredir takip ettikleri bir oyuncuyu Bursaspor’a kazandırdıklarını belirten Salih Fındıkkaya yaptığı açıklamada, “Hocalarımızın isteği ve takibi, Hüseyin-Vedat Hürsoy kardeşlerin tercihleri alt yapımıza gencimizin kazanımını sağladı. Transferde önceliği Bursaspor’a tanıdıkları için Orbayspor yönetim kuruluna çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Orbayspor Kulübü Başkanı Özdoğan Orbay da misyonlarının Kestel gençliğine en iyi sportif eğitimi vermek olduğunu ve profesyonel takımlara transfer olmalarınını önünü açmak olduğunu belirterek transferin Bursa ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X