Bursaspor’a psikolojik terapi!

Bursaspor Teknik Direktörü Ümit Şengül oyuncuların mental destek aldıklarını söyledi… Tecrübeli çalıştırıcı, “Çok çabuk kırılan bir takımımız var. Psikologlarımızla birlikte psikolojik anlamda da oyuncularımıza destek vermeye, moral motivasyonu yukarıya çekmeye çalışıyoruz” dedi.

Bursaspor’a psikolojik terapi!

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma şansını mucizelere bırakan Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül, bay haftasında çalışmak için daha fazla süre bulduklarını ve oyuncuları fiziksel güçlendirmenin yanı sıra psikolojik anlamda da destek aldıklarını söyledi.

Psikologlarla birlikte futbolcuları mental olarak da ayağa kaldırmak istediklerini kaydeden Şengül, 2 Mart’ta Bursa’da oynanacak Bucaspor 1928 karşılaşmasıyla birlikte çıkışa geçmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

KIRILGAN BİR TAKIMIZ
OLAY’a açıklamalarda bulunan Şengül, kırılgan bir takıma sahip olduklarını ifade ederek, “Çok çabuk kırılan bir takımımız var. Ankara Demirspor maçına fena başlamadık, pozisyonlar bulduk. Golü kalemizde görünce her şey bitiyor sanki. Psikologlarımızla birlikte psikolojik anlamda da oyuncularımıza destek vermeye, moral motivasyonu yukarıya çekmeye çalışıyoruz. İnşallah Bucaspor maçıyla birlikte çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.

PERFORMANSLARI ARTACAK
Takımın fizik kalitesini yükseltmek istediklerini vurgulayan, antrenmanlardaki iyi görüntüyü maçlara da yansıtma derdinde olduklarını aktaran deneyimli çalıştırıcı “Çift antrenman yapıyoruz. Yoğun şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Takımımızı güçlendirmeye çalışıyoruz. Fizik kalitelerinin artmasıyla performanslarının da artacağına inanıyoruz. Onun için çalışıyoruz. Çocuklar da antrenmanlarda iyi çalışıyorlar. Umarım bu durum performanslarına da yansır” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X